Liiku kehosi ja mielesi vapaaksi!

Liikuntapalvelut

Liikutan ihmisiä nuorista huippu-urheilijoista ikäihmisten kuntosaliharjoitteluun. Tuotan terveysliikunta ja työkykyä ylläpitäviä liikuntaryhmiä Tampereen alueella: ohjaan Personal Training- ja fysioterapian yksilöohjauksia eri kuntosaleilla ja seurojen liikuntahalleilla.
Pienryhmässä toteutettava fysioterapia ja liikunta on tarkoitettu kaikille asiakkaille, jotka haluavat kuntoutua, liikkua ja saada tukea omaan harjoitteluun. Ryhmässä saat ohjeita, apua asennon korjaukseen ja hallintaan sekä sosiaalisia elämyksiä ja terveysneuvontaa. Fysioterapeuttinen liikuntaryhmä on turvallinen tapa aloittaa kuntoilu ja toimii hyvin yksilöllisen kuntoutuksen jatkona ja tukena.

Tutustu palveluihini:

(Klikkamalla lisätietoja)

 • Kuntosali

  Fysioterapeutti opastaa turvallisesti kuntosalilaitteiden käyttöä sekä oman kehon painoharjoittelua. Harjoitat kuntosi mukaan asteittain etenevää kestävyyttä, voimaa ja notkeutta. Iäkkäänäkin aloitettu voimaharjoittelu lisää lihasvoimaa ja tasapainoa sekä vaikuttaa positiivisesti terveyteen ja elämänlaatuun. Yhdessä tekeminen virkistää!

  Toteutan ryhmät UKK-Instituutin kuntosalilla:

  Tiistai klo 10
  Keskiviikko klo 11
  Torstai klo 12:30
  Torstai klo 17:15

  Soita ja varaa oma paikkasi ryhmässä.

 • Liikkuen vireyttä

  Pysy kunnossa kaiken ikää! Liikkuen vireyttä on täsmäase ikäihmisen hyvään oloon ja vireyteen! Ryhmässä paljon selkärangan liikkuvuusliikkeitä ja tasapainoharjoitteita. Tehdään yhdessä totta paremmasta ryhdistä ja laitetaan nivelet laulamaan. Joskus vain rentoudutaan ja venytellään sekä nautitaan yhteenkuuluvuuden tunteesta.

  Torstaisin klo 10.30 - 11.30 UKK-Instituutilla

 • Fascialiikkuvuus

  Kehonhuoltotunti, jossa aktiivisilla dynaamisilla liikkeillä vaikutetaan kehon eri lihaskalvoketjujen liikkuvuuten ja voiman välittymiseen. Tunneilla käytetään Pilates-putkia, palloja sekä foamrollereita avustamaan fascioiden liikettä ja elastisuutta. Fascialiikkuvuustunti toimii urheilijan ja kuntoilijan ennaltaehkäisevänä harjoitteluna ja jumituksen voittamiseen.

  Tilaa oma ryhmätunti urheilujoukkueellesi!

 • Terve Selkä

  Hyvän olon voimaa selkärangalle ja koko keholle. Ryhmässä harjoitellaan Pilates-metodin mukaan liikkuvuusliikkeitä ja voimistavia lihashallintaharjoitteita, jotta saavuttaisit paremman kehon keskilinjan. Selän ryhti paranee ja keskivartalon lihaskorsetti vahvistuu. Harjoittelu lisää tietoisuutta kehosta, jolloin liikkeistä tulee sulavampia ja kehoa osaa käyttää eri tilanteissa tarkoituksenmukaisemmin. Ryhmässä harjoittelu yhdistettynä kotiliikkeisiin auttaa korjaamaan ja ehkäisemään esimerkiksi huonojen työasentojen aiheuttamia kremppoja ja virheasentoja.

  Keskiviikkoisin klo 16.45 – 17.45

 • Yrityksille

  Fysio Riia tarjoaa työyhteisöllesi tai ryhmällesi liikuntaelämyksen yli 20 vuoden kokemuksella. Työkykyä ylläpitävä kuntoutus ja ryhmäliikunta voivat olla avain parempaan työssä jaksamiseen ja hyvinvointiin. Säännöllisen liikunnan hyödyt ovat kiistattomat, joten mikset siis nauttisi hyvästä yhteishengestä ja terveyden edistämisestä omassa pienryhmässä heti työpäivän jälkeen! Voit valita rauhallisen kehon ja mielen harmoniaa edistävän tai menevän jumppatunnin ryhmällesi. Tarjoan käyttöönne paljon vaihtoehtoja ja monipuolisen osaamiseni.

  Pyydä tarjous ja sovitaan yhdessä missä toteutamme ryhmän!